Laat uw gezicht stralen na een behandeling door een van onze beauty specialisten. Voordat de facial begint zal de beauty specialist uw huid analyseren zodat we het beste uit uw huid kunnen halen en de behandeling kunnen aanpassen naar wat uw huid nodig heeft om zo ook de beste resultaten te bereiken. We gebruiken voor onze behandelingen producten van
Dermalogica.

Facials

LET'S MEET DERMALOGICA

Maak kennis met Dermalogica!
Tijdens deze behandeling stellen we een behandelplan op, je ontvangt een 30 minuten facial aangepast op jouw huidtype en we sluiten af met een advies en een starterskit voor thuis.

€ 75,00
45 minuten

PRO SKIN 30

30 minuten facial deze wordt gepersonaliseerd! Wij kijken naar de huidtype en huidconditie en passen de producten hierop aan om het beste resultaat te bereiken.

€ 45,00
30 minuten

PRO SKIN 60

60 minuten facial deze wordt gepersonaliseerd! Wij kijken naar de huidtype en huidconditie en passen de producten hierop aan om het beste resultaat te bereiken.

€ 75,00
60 minuten

PRO SKIN 90

90 minuten facial deze wordt gepersonaliseerd! Wij kijken naar de huidtype en huidconditie en passen de producten hierop aan om het beste resultaat te bereiken.

€ 95,00
90 minuten